Werkkleding voor Verwarmingstechnicus

Als verwarmingsspecialist draagt u vaak zware ladingen. Bovendien oefent u uw beroep knielend of liggend uit. U verkiest comfortabele en soepele kledij. Rekbaar, de stretch stof maakt het mogelijk voor u om vlotjes te bewegen.
Om veilig op bouwwerven te kunnen werken draagt u schoenen volgens de S3-norm.
Bezig met laden...
van de 10 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor verwarmingsspecialist

U werkt voornamelijk op werven, draagt vaak zware lasten en werkt in moeilijke houdingen. U heeft behoefte aan soepele kledij die bewegingsvrijheid garandeert. Kleding uit stretch kan aan uw behoeften voldoen.

Stretchfit werkbroeken zijn rekbaar en zorgen ervoor dat u rustig kan werken in eender welke situatie. Om uw comfort te verhogen, kan u er kniebeschermers in plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren (grijs, beige, blauw), om tegemoet te komen aan de verwarmingsspecialisten die vooral blauwe outfits waarderen.

Veiligheidsschoenen voor verwarmingsspecialisten

Om makkelijk om te kunnen schakelen tussen werk op een werf of bij personen thuis, draagt u best veiligheidsschoenen volgens de S3-norm.

Veiligheidslaarzen Timberland Pro Eagle S3 HRO SRC WRU zijn waterbestendig. Comfortabel dankzij een opvulling aan de kraag, zo zorgen ze niet enkel voor uw veiligheid. De schoenen zijn zowel antislip als hittebestendig.