Kleding voor industriële bouw

Lasermachines, naaimachines, buigmachines, ... u bouwt industriële machines. Hiervoor heeft u nood aan duurzame en comfortabele kledij. Werkkledij in canvas, met een onverslaanbare prijs-kwaliteit verhouding, zou u wel eens kunnen overtuigen.
Bezig met laden...
van de 12 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Broek voor industriële bouw

Om te tussen te komen in de constructie van industriële machines verkiest u duurzame kledij. De Premium Line collectie kan aan uw behoeften voldoen. De werkbroeken van het gamma combineren comfort, functionaliteit en robuustheid.

De elastische taille maakt het mogelijk de broek perfect te laten zitten. Verschillende rekbare delen ter hoogte van de knie, de taille en het kruis maken het mogelijk vrijer te kunnen bewegen. Voor uw eigen comfort, is het mogelijk er kniebeschermers in te plaatsen. Dankzij versterkingen op de knieën is ook deze overall slijtvast.

De vele zakken en een systeem waardoor gereedschap aan de zakken gehangen kan worden, maken deze broek heel wat praktischer.

Schoenen voor de industrie

Om volledig beschermd te zijn, draagt u veiligheidsschoenen. U verkiest veiligheidsschoenen volgens norm S3, als u in een moeilijke werkomgeving werkt. Wanneer u binnen of in een droge omgeving werkt, zijn schoenen S1P voldoende.

Kies de aanvullende normen van uw schoenen in functie van uw werkomgeving: SRC, HRO, WR... Meer informatie over normen.