Werkkleding voor Garagehouder

Garagist, om voertuigen te herstellen werkt u staand, liggend, knielend... U zoekt werkkledij en veiligheidsschoenen die comfortabel zijn en aan uw werkomstandigheden zijn aangepast. Werkkleding Classic kan aan uw verwachtingen voldoen en brengt bovendien waarde voor zijn geld. Deze kledij is niet enkel comfortabel, maar ook functioneel dankzij de vele zakken.
Bezig met laden...
van de 2 pagina's
  • Bestsellers
  • Meest verkochte producten
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
per pagina

Garagist, om voertuigen te herstellen werkt u staand, liggend, knielend... U zoekt werkkledij en veiligheidsschoenen die comfortabel zijn en aan uw werkomstandigheden zijn aangepast.

Werkkleding Classic kan aan uw verwachtingen voldoen en brengt bovendien waarde voor zijn geld. Deze kledij is niet enkel comfortabel, maar ook functioneel dankzij de vele zakken.

Werkbroek voor garagist

Motors onderhouden, filters vervangen, versnellingsbakken aanpassen... Deze taken voert u in de werkplaats uit. In de winter kan uw werkplaats koud zijn, in de zomer stijgt de temperatuur snel. De Classic werkbroeken, in cotonpoly, hebben het voordeel dat ze u in de winter warm houden en uw zweet absorberen in de zomer. Deze broeken voor professionals hebben een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding!

Veiligheidsschoenen voor garagist

Professionals van de automobielsector, u oefent uw beroep in de werkplaats uit, waar er soms oliesporen op de grond te vinden zijn. Antislip veiligheidsschoenen, die bestand zijn tegen oliën en koolwaterstoffen, volgens norm SRB of SRC, zijn essentieel om ervoor te zorgen dat u niet uitglijdt.

U werkt ook in niet zo comfortabele houdingen. U verkiest soepele en lichte veiligheidsschoenen. De veiligheidssneakers Jogger, volgens norm S1P SRC, kunnen aan uw eisen voldoen.

Deze veiligheidsschoenen zijn extreem licht. Dankzij de SRC-norm, vermijden deze schoenen het risico op uitglijden. Flexibel, deze schoenen bieden u de nodige veiligheid bij het uitoefenen van uw beroep.