Bezig met laden...

Würth MODYF, de specialist in beroepskleding

Het merk voor handwerkers

Würth MODYF combineert de bekendheid van Würth met de creativiteit van Modyf. Om deze fusie te symboliseren, hebben wij een nieuwe naam en een nieuw logo gecreëerd.

Würth MODYF ziet zichzelf graag als een onderneming die unieke werkkleding ontwerpt en de creatie van meesterwerken door zijn gepassioneerde, creatieve en innovatieve ambachtelijke klanten begeleidt.

Om aan deze behoefte te voldoen, hebben wij een visie ontwikkeld die een nieuwe norm bepaalt op het gebied van beroepskleding. Maak nu kennis met de masterpieceunieke producten van Würth Modyf.

X-FINITY is het symbool van Würth MODYF

Sinds het begin, 19 jaar geleden, streeft Würth MODYF naar het ontwerpen van authentieke, sobere werkkleding.

Nu staat de M binnen Würth MODYF voor de visie om handwerkers, vernieuwers en ontwerpers uit te rusten met unieke kleding.

De 'W' vertegenwoordigt de fundamentele waarden van het familiebedrijf Würth. Dit is al meer dan 70 jaar bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteitsproducten, en de nauwe band die het onderhoudt met handwerkers, ontwerpers, makers en innovatieve pioniers.

De letter X is een mystieke letter die een uitzonderlijke weerstand symboliseert. Hij verwezenlijkt de oneindige, onafscheidelijke band tussen Würth en Modyf. Bovendien herinnert de X ons altijd weer aan ons doel: het eerste, erkende merk zijn op het gebied van beroepskleding.

Waar vindt u de beroepskleding en veiligheidsschoenen van Würth MODYF ?

De producten van Würth MODYF zijn heel eenvoudig te vinden! U kunt onze producten snel en eenvoudig bestellen op de website Modyf.nl, onze de specialisten van onze klantenservice om een persoonlijk advies vragen of rechtstreeks contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers grote accounts, die u begeleidt van de analyse van uw behoeften tot het opstellen van uw lastenboek, de productie en de levering.