Onze ranking van de lichtste lage veiligheidsschoenen. Ontdek ook onze lichtste hoge veiligheidsschoenen en onze lichte veiligheidssneakers.

Uiterst lichte veiligheidsschoenen minder dan 500 gUiterst lichte veiligheidsschoenen minder dan 500 gLichte veiligheidsschoenen 525 gramLichte veiligheidsschoenen 525 gram

Met een gewicht van minder dan 500 g (maat 42), is de veiligheidsschoen Sneaker de lichtste uit de collectie van MODYF (met uitzondering van modellen voor vrouwen). De werkschoen Slam met 510g en de schoen Light II met 525 g vullen het podium aan.

Licht veiligheidsschoenen minder dan 550g


De 5 volgende modellen wegen minder dan 550 g. Voor de zomer zijn er ook zeer comfortabele veiligheidssandalen beschikbaar zonder veter. Voor een sportieve look en een optimaal comfort combineren de schoen Speed en de sneaker Black look en flexibiliteit. Ook zonder veters, de schoen Oxygen is beschikbaar zonder metaal en is er ook voor vrouwen.

Veiligheidsschoenen minder dan 600g


Meer dan een dozijn andere modellen wegen minder dan 600 g waaronder MODYF veiligheidsschoenen en Puma ® Running S1P veiligheidsschoenen.

Veiligheidsschoenen Puma Running® (bestaan in zwart, wit en blauw) combineren lichtheid en innovaties. Uitgerust met technologie zoals Evercution® Gel, zorgen zij voor comfort en maximale prestaties van de gebruiker.
Veiligheidssneakers voor vrouwen tot minder dan 440g


Ontdek onze modellen lichte veiligheidsschoenen speciaal ontworpen voor vrouwen en beschikbaar vanaf maat 36.

ajax