Foto van Lage veiligheidsschoenen Lyra S1P SRC Würth MODYF, antraciet Würth MODYF

Lage veiligheidsschoenen Lyra S1P SRC Würth MODYF, antraciet

Art.nr.: M416137

Deze veiligheidsschoenen zonder metaal zijn ideaal voor indoor werkzaamheden of bij droge omstandigheden. Meer Informatie ›
  • Schacht van fluweelzacht ademend leer met inzetstukken van textiel
  • Gevoerde lip, reflecterende inserts
  • Beschermkap van glasvezel, anti-perforatiezool van textiel
  • Anti-slijtagezool PU antislip SRC, schokdemping in de hak
  • Zonder metaal, Mondopoint 11
  • Gewicht (Maat 42) : 620 g
  • Antraciet
  • Norm(s): S1P

Maten

kwantiteit

In voorraad Levering tussen 48 en 72 uur

Excl.BTW: 40,75 € Incl.BTW: 49,31

Omschrijving

De lage Lyra veiligheidsschoenen met norm S1P SRC bieden de juiste bescherming bij indoor activiteiten of in droge omstandigheden.


Volledige bescherming tegen een lage prijs


Deze lage veiligheidsschoenen beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De inzetstukken van textiel en reflecterende inserts geven hem een sportieve casual look. De schacht is gemaakt van ademend fluweelzacht leer voor optimale vochtafdrijving vanuit de binnenkant van de veiligheidsschoen. De gevoerde lip biedt extra comfort, met name tijdens het lopen en tijdens werkzaamheden waarbij je op de knieën zit. De Lyra veiligheidsschoen is voorzien van een beschermingskap van glasvezel en beschikt over hetzelfde beschermingsniveau als de stalen kap, is dus bestand tegen 200 Joule.


Deze lage veiligheidsschoenen bieden optimaal comfort


Deze veiligheidsschoenen zijn voorzien van schokbestendige hielen, wat het comfort bij het dragen verhoogt. De afwezigheid van metaal brengt lichtheid met zich mee, wat de vermoeidheid aan de voeten na langdurig gebruik beperkt. Dankzij de Mondopoint 11 vorm voorkom je wrijving tegen de beschermkap van glasvezel. Deze lage veiligheidsschoenen met norm S1P SRC bieden een antiperforatiezool van textiel, waarmee je blessures ten gevolge van scherpe voorwerpen en risico's op perforatie van de voet voorkomt. De slijtagebestendige zool is van PU (polyurethaan) en bovendien antislip, conform norm SRC. De S1P-norm van deze schoen garandeert dat hij bestand is tegen olie en koolwaterstof.

Leverbaar in de maat/maten: 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

LOVV_17
Samenstelling 100% metaalvrij
Textile veiligheidszool
Polyurethaan loopzool (PU)

Voordeelen

ajax