Comfortabele trendy sportieve veiligheidsschoenen, zonder metaal, met schokdempers en glasvezelkap Puma Safety Shoes

Zwarte S1P ESD HRO SRC Elevate Knit Green Puma sportschoenen

Art.nr.: M416142

Deze sportieve veiligheidsschoen biedt alles wat een sportschoen ook te bieden heeft. Maar met de bescherming van een veiligheidsschoen. Meer Informatie ›
  • Schacht van naadloos geweven textiel
  • Multifunctionele BreathActive voering
  • Kap van glasvezel
  • Soepele antiperforatiezool van keramisch vezel
  • Rubberen antislijtagezool
  • Schokbestendig bij de hiel
  • Vochtwerende antibacteriële schacht
  • Gewicht (Maat 42) : 550 g
  • Norm(s): S1P ESD SRC HRO

Maten

kwantiteit

In voorraad Levering tussen 48 en 72 uur

Vanaf : 82,50 € Incl.BTW: 99,83 €

Vanaf : 66,00 € Incl.BTW: 79,86

Omschrijving

De stijl en het comfort van een sportschoen met de bescherming van een veiligheidsschoen: dat is Puma Elevate Knit met S1P ESD HRO SRC norm.

Comfort en stijl van een sportschoen

Deze veiligheidsschoen met sportieve look biedt het comfort van een sportschoen. De schacht van zeer soepel textiel past zich eenvoudig aan uw voet aan waardoor het lijkt alsof u sokken draagt. Deze kwaliteitsstof is bovendien zeer duurzaam. De schokdemping aan de hiel biedt optimale absorptie van schokken bij contact met de ondergrond. De zool is verder ontwikkeld om het vermoeidheidsgevoel van de voeten aan het eind van de dag te beperken.

De bescherming van een veiligheidsschoen

Deze sportieve veiligheidsschoen biedt de noodzakelijke bescherming om uw professionele activiteiten uit te voeren. De beschermkap beschermt u bovendien tegen vallende voorwerpen. Door de glasvezel samenstelling is deze sportieve veiligheidsschoen lichtgewicht. Door de antislip- en antiperforatiezool bent u ook beschermt tegen risico's op wegglijden en perforatie en de zool is bovendien bestand tegen hoge temperaturen (tot 300°C). Deze veiligheidsschoenen met ESD-norm zijn volledig aangepast aan high-technology industrie en elke andere sector waarin elektrostatische ontladingen kunnen voorkomen. Het beschermende opzetstuk voorkomt slijtage aan de schoenpunt en verhoogt de levensduur van de sportschoen. Bovendien bevat deze schoen een vochtwerende antibacteriële schacht, zodat u zich prettig voelt in uw sportschoenen!

Leverbaar in de maat/maten: 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

Composiet teenbescherming
Rubberen zool

Voordeelen

ajax