Informatie veiligheidsschoenen Puma Scuff Caps

Veiligheidsschoenen Puma Scuff Caps worden gemaakt volgens het VolumePlus concept, dit betekent dat er meer ruimte is vooraan in de schoen. Deze veiligheidsschoenen hebben de S2- of S3-norm. Verder beschikken ze over een rubberen zool met HRO-zool die bestand tegen hitte tot 300°C en het nieuwe EverFlex systeem.

> bekijk de beschikbare modellen

De technologie van de werkschoenen Puma Scuff Caps

BreathActive
Een functionele voering met meerdere laagjes biedt dankzij de microkanalen een verhoogde ademende capaciteit en een snellere absorptie van vocht

EverFlex
Dit draaipunt in het centrale deel van de hiel maakt een beter contact mogelijk bij het plaatsen van de voet op de grond. Dankzij Flex kan u de positie van de hiel optimaliseren in functie van het gewicht, de grootte en de lengte van de pas van de drager.

EverComfort
Het voetbed blijft geperforeerd zodat de schoen nog meer kan ademen.

Samenstelling van de werkschoenen Puma Scuff Caps

De weerstand en prestaties van de werkschoenen Puma Scuff Caps worden mogelijk gemaakt door de samenstelling uit voornamelijk Sympatex® en Cordura®.

Cambrelle
Ademende voering, slijtvast met een sterke absorptie van zweet en een korte droogtijd

Zool uit PU Black
Een zool uit flexibel en licht PU, slijtvast en antislip, resistent tegen oliën en koolwaterstoffen, antistatisch.

Sympatex ®
Dit klimatisch membraan zorgt ervoor dat de schoen bestand is tegen wind en water en maakt een actief beheer van transpiratie mogelijk.

Schacht
Schachten uit de beste kwaliteit garanderen een optimaal comfort en maken een perfecte lijn op de voet mogelijk.

L-protection®
Lichter dan een anti-perforatie zool uit staal, niet-magnetisch, thermische isolatie, zeer flexibel, verhoogt de bescherming tegen perforaties.

Cordura ®
Een ultra-krachtig weefsel met een zeer lange levensduur die uitblinkt door een maximale duurzaamheid en door het geweldige draagcomfort voor de drager. 

 

ajax