Informatie veiligheidsschoenen Puma Motorsport

De veiligheidsschoenen Puma Motorsport zijn geïnspireerd op de motorsport. De veiligheidsschoenen met norm S1P of S3 zijn resistent tegen hitte en beschermen de voet tegen perforatie.
> bekijk de beschikbare modellen

De technologie van de werkschoenen Puma Motorsport


BreathActive
Een functionele voering met meerdere laagjes biedt dankzij de microkanalen een verhoogde ademende capaciteit en een snellere absorptie van vocht

Bescherming zonder metaal
Een lichte bescherming zonder metaal met een neus uit composiet en een flexibele bescherming tegen perforaties dankzij het L-beschermingssysteem.

Schacht uit fluweel
De schacht is gemaakt uit het beste fluweel zodat een maximaal comfort gegarandeerd kan worden.

Zool Motorsport en iCell
De rubberen zool met HRO-norm is bestand tegen hitte tot 300°C en vormt samen met de binnenzool uit PU en de iCell-schokdemper een optimale bescherming voor de voet.

Samenstelling van de werkschoenen Puma Motorsport

Om aan al uw eisen te voldoen, garanderen de veiligheidssneakers Puma Motorsport u een maximaal comfort en stabiliteit dankzij de samenstelling van het fluweel en de zool.

Evercushion® GEL moto
Anatomisch voetbed (wasbaar op 30°C) op het volledig oppervlak met steunzool, hielbed en bedekt met een hydrofobe en antibacteriële technische stof voor een betere vochtregulatie. Het gelkussentje onder de hak voorkomt verwondingen en vermoeidheid van de spieren.

Rubberen zool motorsport
De best mogelijke prestatie, bekend van de motorsportwereld. De rubberen zool (HRO) is robuust en bestand tegen hitte tot 300°C. Deze zool vormt samen met de lichte tussenliggende zool uit PU en I ‘iCell schokdemper een perfect geheel voor uitstekende prestaties en comfort. De afgeronde hakken helpen bij het natuurlijk bewegen van de voet

Schacht
Er wordt bewust gebruik gemaakt van kwaliteitsleder zodat superieure prestaties en een maximaal comfort gegarandeerd kunnen worden. De ergonomische snit van de schacht zorgt voor flexibiliteit zonder teveel druk uit te oefenen op de kuitspieren.

L-protection®
Flexibele bescherming tegen perforatie, gemaakt uit vezels bedekt met keramiek. Lichter dan de gebruikelijke tussenzool uit staal, niet-magnetisch en met een thermische isolatie.

Composiet Cap
Verstevigde neus uit synthetisch materiaal, lichter dan de gebruikelijke stalen neuzen, anti-magnetisch, anti-corrosief, met een thermische isolatie.

iCELL
De iCELL-technologie verbetert de demping en stabilisatie van de voet en biedt een superieur comfort aan de drager 

 

ajax