Foto van Paar Kniebeschermers met gel Normering EN 14404

Paar Kniebeschermers met gel Normering EN 14404

Art.nr.: 2032001999

Deze kniebeschermers van verend EVA zijn functioneel, verstelbaar en gemakkelijk in gebruik. Een plastic omhulsel met gel erin biedt extra comfort. Meer Informatie ›
  • Functioneel
  • Verstelbaar
  • Norm(s): EN 14404

kwantiteit

Niet voorradig

Excl.BTW: 37,50 € Incl.BTW: 45,38

Product unavailable

Ook interessant voor u ∨

Omschrijving

Comfortabele afneembare kniebeschermers
Kniebeschermingen zijn onontbeerlijk voor het alle werkzaamheden waarbij regelmatig wordt geknield op een vlakke ondergrond. Deze kniebeschermers zijn functioneel en verstelbaar, en bieden gedurende de hele dag comfortabele ondersteuning voor de knieën. Ze zijn bovendien eenvoudig af en om te doen, dus ze zitten uw bewegingsvrijheid niet in de weg. Omdat de kniebeschermers over de broek heen worden gedragen zijn geen kniestukzakken nodig.

Soepele en comfortabele kniebescherming
Deze kniebeschermers maakt u met twee elastieken met gespbevestiging vast rondom de broekspijp. Dit maakt het gemakkelijk om van positie te veranderen bij knielend werk en om de normale bloedcirculatie te herstellen. Deze comfortabele kniebeschermers zijn gemaakt van terugverend EVA (thermoplastisch ethyleen-vinylacetaat). Een plastic omhulsel met gel van binnen biedt extra comfort.

Normering van deze kniebeschermers
Deze kniebeschermers voldoen aan Europese richtlijnen volgens normering EN 14404.

Kniebeschermers: one size fits all
Voor deze kniebeschermers geldt een eenheidsmaat, maar ze zijn wel eenvoudig in maat aan te passen voor vrijwel elke gebruiker.

Leverbaar in de maat/maten: Unique

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Onderhoudsinstructies

Handwas

ajax