Foto van Hoge veiligheidssneakers Puma Atomic S3 SRC zwart/blauw Puma Safety Shoes

Hoge veiligheidssneakers Puma Atomic S3 SRC zwart/blauw

Art.nr.: M422193

De hoge veiligheidssneakers Puma Atomic beschermen u tegen vele risico's en bieden optimaal gebruikscomfort Meer Informatie ›
  • Bovenkant van volnerfleer
  • BreathActive multifunctionele textielvoering
  • Stalen beschermingskap, stalen soepele anti-perforatie buitenzool
  • Schokdempende, anti-slip en oliebestendige buitenzool, tussenzool van PU
  • Mondopoint 11
  • Gewicht (Maat 42) : 740 g
  • Noir
  • Norm(s): SRC

Maten

kwantiteit

In voorraad Levering tussen 48 en 72 uur

Vanaf : 74,95 € Incl.BTW: 90,69 €

Vanaf : 67,46 € Incl.BTW: 81,63

Omschrijving

Hoge veiligheidssneakers: stijl en bescherming


De hoge veiligheidssneakers Puma Atomic bestaan uit een bovenkant (bovenste deel van de schoen dat de voet bedekt) van volnerfleer . Dit type materiaal biedt een goede bescherming tegen water. Het biedt ook weerstand tegen afslijten en is gemakkelijk te onderhouden. Deze veiligheidsschoenen, die voldoen aan de norm S3, zijn bestand tegen regenbuitjes. Als de werkomstandigheden echter bijzonder vochtig zijn, raden wij u aan om schoenen te kiezen die voldoen aan de norm WR, die een totale bescherming tegen water garanderen. De norm SRC, waaraan deze schoenen ook voldoen, garanderen u bescherming tegen het risico van uitglijden, vooral op natte vloeren. Deze anti-slip werking komt voort uit de zolen van PU (polyurethaan) en het speciale profiel, die een uitstekende grip bieden, zelfs op zeer gladde oppervlakten. Deze schoen is ook voorzien van een anti-perforatie zool en een beschermingskap, beide van staal. Dit heeft tot gevolg dat deze schoenen niet dezelfde souplesse en flexibiliteit bieden als andere, die een anti-perforatie zool van textiel of kevlar hebben.


Innovatieve technologieën in een trendy schoen


De hoge sneakers Puma Atomic zijn voorzien van een BreathActive-voering die beter ademt. Dat wil zeggen dat het vocht in de schoen op optimale wijze wordt afgevoerd, om de voeten droog te houden. De Evercomfort-binnenzool is ergonomisch ontworpen, om de voet op optimale wijze te ondersteunen. Deze zool is ook voorzien van een kussentje bij de hiel dat schokken tijdens het lopen absorbeert en u zodoende meer comfort biedt bij het gebruik. Door al deze technologieën bieden deze veiligheidsschoenen u een goed gebruikscomfort, gecombineerd met een sportief design, dat eigen is aan de schoenen van Puma Safety Shoes.

Leverbaar in de maat/maten: 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Gegevensblad als PDF

Onderhoud en samenstelling

Stoffen

Ondoordringbare metalen zool
Stalen teenbescherming
Polyurethaan loopzool (PU)

Voordeelen

ajax