Bezig met laden...
-20%

Hoge veiligheidsschoenen Puma Conquest S3 WR HRO SRC zwart

M422194

Deze Puma Conquest-veiligheidslaarsjes bieden u alle nodige bescherming tegen water, dankzij het ondoordringbare membraan. Meer Lezen

Zwart

Vanaf € 106,43 € 87,96 Normale prijs € 133,04 € 109,95
INCL. BTW
Levering tussen 48 en 72 uur
Kenmerk
  • Beschermingskap van glasvezel, soepele anti-perforatie zool
  • Bovenkant van geolied koeleder (ongeveer 17cm)
  • Buitenzool van PU/ SRC-rubber
  • Mondopoint 11, YKK-rits, gemakkelijk uit te doen
  • Warme, multifunctionele voering
  • S3
  • 870 g

Omschrijving

Hoge, waterdichte veiligheidsschoenen


De hoge hoge veiligheidsschoenen Puma Conquest zijn waterdicht en voldoen dus aan de norm WR. Deze kap is ook voorzien van een ondoordringbaar membraan van Coa-Tex, deze schoenen zijn ook bestand tegen onderdompeling in water. De hoge bovenkant van 17 cm verzekert u ook van een volledige bescherming tegen het binnendringen van water of vuil in de schoen. Door de YKK-rits aan de zijkant kunnen de schoenen meer of minder strak worden gemaakt, om ze gemakkelijker aan of uit te doen. Er zit een anti-stof tong achter de rits, tussen uw been en de sluiting, zodat er geen vuil in kan komen en er geen vervelende drukpunten ontstaan bij de sluiting. Deze veiligheidsschoen bestaat uit geolied koeleder. Dit materiaal is gekozen om zijn robuustheid, de hoge duurzaamheid en de bescherming tegen vocht. Bovendien slijt het minder snel dan andere materialen, die worden gebruikt in de samenstelling van bepaalde veiligheidsschoenen.


Comfort, weerstand en volledige bescherming


En ook de samenstelling met kwaliteitsmaterialen, de veiligheidsschoen Puma Conquest biedt u een heel goed gebruikscomfort. De warme voering verzekert u in de winter van een optimale temperatuur en de beschermingskap van glasvezel biedt ook een goede thermische isolatie, terwijl hij lichter is dan een klassieke stalen beschermingskap. De Scuff Cap zool met de norm HRO heeft een hitteweerstand tot 300 °C. Het profiel van deze zool presteert beter, zelfs op de moeilijkste terreinen. De norm SRC van deze schoen garandeert u een uitstekende grip van deze zool, ook op natte vloeren. De beschermingskap is heel precies geplaatst, zodat u geen last ondervindt wanneer u knielt. De plaats en de vorm zijn zó gekozen dat er ruimte overblijft voor de kleine teen en de onderkant van de voet, voor meer comfort.

Stoffen
  • Glas fiber
  • Glasvezel neus
Norms
  • S3

Heeft u nog vragen over het artikel?

Neem contact op met onze product manager, Deborah Poirrier.

Product Manager Wurth MODYFProduct Manager Wurth MODYF

Deborah Poirrier

Product manager

Neem contact met me opz